Skip to main content

Rundt om firmaet og hvad vi tilbyder

LW Bioenergi er ejet af Lars Wolf, firmaet er geografisk placeret på Kegnæs på Sydals.

Lars har gennem de sidste næsten 20 år solgt biomasse fyr, så han har stor erfaring indenfor dette område. De første biomasse fyr han solgte, var anlæg som kunne bruges til træpiller, træflis og kornprodukter.

For fire fem år siden, mødte Lars for første gang KWB og deres produkter, gik og overvejede lidt, tog så kontakt til dem, og siden hen er det blevet arbejdet på at blive importør af KWB’s produkter, samtidig med at der er solgt KWB’s produkter til diverse kunder her i Danmark, så der er KWB’s produkter rundt om i Danmark, i Sønderjylland, Midtjylland og på Sjælland indtil dato. Dette område må og skal på sigt udvides, så resten af Danmark kommer med på kortet.

KWB kedler, er komfortable i vedligehold – dvs, når et anlæg er indstillet til det som forbrugeren ønsker, passer anlægget stort set sig selv. Det eneste det har brug for er påfyldning af brændslet, tømning af askeskuffen et par gange om året, og et årligt servicebesøg af forhandleren – som er en forudsætning for at garantien fastholdes.

Oprindelsen af firmaet

Oprindelig startede Lars op med sin maskinstation, og har derved et stort netværk, en stor viden og en stor mængde af erfaring.

Under maskinstationen, leverede han alt fra mugkørsel, høstning, og til sidst udførte han også majssnitning.

I øjeblikket består LW Bioenergi af Lars selv, to på værkstedet til at udføre forefaldende arbejde, lave service på anlæggene, og en deltids kontoransat.

Det at handle og samarbejde med LW Bioenergi, handler meget om at føle sig i trygge hænder, føle at man som kunde bliver taget seriøs, og LW Bionergi’s motto er altid at hjælpe ved spørgsmål eller problemer. Reference listen, som findes via forsiden, må man gerne bruge, dvs. ringe eller skrive til de angivne kunder, de vil gerne fortælle deres oplevelser med både at handle og få service udført at LW Bioenergi.

Samtidig er LW Bioenergi åben for ris og ros, bare gå ind via kontakt, og ring eller skriv til os.
Vi ser frem til at høre fra jer/dig.